A Visszajáró emelt díjas mobilfizetésen alapuló szolgáltatás igénybevételével zeneletöltési lehetőséget vásárolhat.

Küldje el a Visszajáró kuponon lévő egyedi kódot emelt díjas SMS-ben a 1784-es telefonszámra (bruttó 305 Ft/SMS)!

Az érvényes kód beérkezése után válasz SMS-ben zenekódot küldünk Önnek, amivel 2013. 05. 25-ig letölthet egy slágert a www.visszajaro.hu oldalon.

Részletek a Játékszabályzatban.

 
 
 
 
 

Játékszabályzat

PDF letöltése
OMV Játékszabály

A VISSZAJÁRÓ SZOLGÁLTATÁS TÁJÉKOZTATÓJA
ÉS A VISSZAJÁRÓ OMV NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA

 

Jelen dokumentum 2013. április 16-tól visszavonásig érvényes

 

A lila színű Visszajáró kuponokat átvevők figyelmébe!

 

A kék színű Visszajáró kuponok mellett a lila színű Visszajáró kuponok is érvényesek a Visszajáró Szolgáltatás és a Visszajáró OMV Nyereményjáték második szakaszában!

A Visszajáró Szolgáltatás és a Visszajáró OMV Nyereményjáték újra elindult. Jelen dokumentumban szereplő dátumok a Visszajáró Szolgáltatás és a Visszajáró OMV Nyereményjáték második szakaszára vonatkoznak!

A Visszajáró Szolgáltatás és a Visszajáró OMV Nyereményjáték első szakaszára – azaz a 2013. március 16. és 2013. április 15. közötti időszak alatt – a lila színű Visszajáró kuponok lettek kibocsátva.

A Visszajáró Szolgáltatás és a Visszajáró OMV Nyereményjáték második szakaszára – azaz a 2013. április 16. és 2013. május 15. közötti időszak alatt – a kék színű Visszajáró kuponok lettek kibocsátva.

A Szolgáltató döntése alapján a lila színű Visszajáró kuponokat átvevő Vásárlók számára a szolgáltatás megvásárlásának lehetősége 2013. május 15-ig, a zeneletöltési lehetősége 2013. május 25-ig meghosszabbodik, a jelen dokumentumban foglaltak szerint.

A Szervező döntése alapján a lila Visszajáró kuponokon lévő kódok beküldésével a Visszajáró OMV Nyereményjátékban való részvételi lehetőség is meghosszabbodik, 2013. május 15-ig, a jelen dokumentumban foglaltak szerint.

 

I. A VISSZAJÁRÓ SZOLGÁLTATÁS

I. 1. A VISSZAJÁRÓ SZOLGÁLTATÓJA ÉS A LEBONYOLÍTÁSBAN RÉSZT VEVŐ GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK

A Visszajáró emelt díjas mobilfizetésen alapuló szolgáltatást (továbbiakban: Visszajáró Szolgáltatás) a Game Changer Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-918362; nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; székhely: 1137 Budapest, Újpesti Alsó (Carl Lutz rakpart, Klaris Irodahajó) rakpart 29.; adószám:14756326-2-41; korábbi cégnév: Blue Hering Kft.; a továbbiakban: Szolgáltató) nyújtja.

A Visszajáró Szolgáltatás lebonyolításához szükséges mobilkommunikációs hátteret a Szolgáltató számára a DiMoCo Hungary Kft. (Cégjegyzékszám: 13-09-156344; székhely: 2040 Budaörs, Szabadság út 301.; a továbbiakban: Mobilkommunikációs Partner) biztosítja.

A Visszajáró Szolgáltatás ügyfélszolgálati feladatait az INTERSWITCH Kft. (Cégjegyzékszám: 01-09-269827; székhely: 1052 Budapest, Gerlóczy utca 7. II. em. 3.; a továbbiakban: Ügyfélszolgálat) látja el.

A Visszajáró Szolgáltatással vásárolt zeneletöltéshez a jogszavatosságot az Universal Music Hanglemezkiadó Kft. biztosítja az I. 8. 3. pontban leírt feltételek szerint.

I. 2. A VISSZAJÁRÓ SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VEHETI

Minden 14 év feletti korlátozottan cselekvőképes és cselekvőképes természetes személy, jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, illetve jogképességgel rendelkező egyéb szervezet (továbbiakban: Vásárló), aki:

 • Magyarországon regisztrált emelt díjas SMS küldésére és nem emelt díjas SMS fogadásra alkalmas mobiltelefonnal rendelkezik; (Magyarországon működő mobilszolgáltatóval érvényes és hatályos szerződése van.)
 • az I. 4. pontban leírtak szerint jár el;
 • az I. II. III. IV. V. VI. fejezetekben közzétett tájékoztatást maradéktalanul tudomásul veszi és elfogadja;

I. 3. A VISSZAJÁRÓ SZOLGÁLTATÁST NEM VEHETI IGÉNYBE

A Visszajáró Szolgáltatást igénybe veheti az I. 2. pontnak megfelelő minden személy, azonban a Visszajáró Szolgáltatással együtt zajló Visszajáró OMV Nyereményjátékban (II.) való részvételre már vonatkoznak korlátozások (II. 3.)!

I. 4. A VISSZAJÁRÓ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MENETE

A Visszajáró Szolgáltatás igénybevételével zeneletöltési lehetőség vásárolható.

 • A Visszajáró Szolgáltatás igénybevételéhez a Visszajáró kuponon található egyedi kódot kell emelt díjas SMS-ben elküldeni a 1784 telefonszámra (bruttó 305 Ft/SMS).
 • A Visszajáró kupon a VI. fejezetben kijelölt töltőállomások pénztáraiban vehető át, üzemanyag-vásárlás után, készpénzes vagy bankkártyás fizetést követően, a vásárlási bizonylattal együtt (meghosszabbított érvényességű lila kupon: 2013. március 16-ától, kék kupon: 2013. április 16-tól).
 • A Visszajáró kupon átvétele ingyenes, de bruttó 2.000,- Ft feletti üzemanyag-vásárláshoz kötött, a töltőállomás helyszínén forgalmazott üzemanyagok típusától függetlenül.
 • A Visszajáró Szolgáltatást igényelni szándékozó Vásárlónak a Visszajáró kuponon található egyedi kódot el kell küldenie emelt díjas SMS-ben a 1784 telefonszámra (bruttó 305 Ft/SMS).
 • Az érvényes emelt díjas SMS beérkezésének időpontja után a Szolgáltató a Visszajáró Szolgáltatás megvásárlási tételébe benne foglalt válasz SMS-ben elküldi a megvásárolt zeneszám letöltéséhez szükséges egyedi zenekódot arra a telefonszámra, amiről az emelt díjas SMS érkezett.
 • A Vásárló a válasz SMS-ben kapott egyedi zenekóddal egy darab zeneszámot tölthet le a www.visszajaro.hu oldalon található Katalógusból.
 • Érvénytelen formátumban vagy az I. 7. pontban feltüntetett érvényes időtartamon kívül érkezett emelt díjas SMS beérkezésekor a Szolgáltató a Visszajáró Szolgáltatás megvásárlási tételébe benne foglalt hibaüzenetet küld a Vásárlónak.

I. 5. TUDNIVALÓK AZ EMELT DÍJAS SMS-KÜLDÉSRŐL

I.5.1. Általános tudnivalók és rendszerüzenetek

Az emelt díjas SMS-ben beküldendő egyedi kód a Visszajáró kuponon található.

Minden, bruttó 2.000,- Ft feletti üzemanyag-vásárlási tételt tartalmazó vásárlási bizonylathoz egy Visszajáró kupon, azaz egy egyedi kód vehető át.

Egy egyedi kód csak egyszer érvényesíthető a Visszajáró Szolgáltatás során, a többszöri beküldés érvénytelen.

Azonos mobiltelefonszámról több egyedi kód is beküldhető.

A Visszajáró Szolgáltatásban kizárólag a Visszajáró kuponon és az alábbi példában megadott formai követelményeknek megfelelő, a Visszajáró Szolgáltatás érvényessége (1. 7.) alatt beérkezett, egyedi kódok vesznek részt. Az ettől eltérő kódok érvénytelenek.

Példa az emelt díjas SMS-ben beküldendő, formailag megfelelő egyedi kódra: H2220AB1D2

A helyes egyedi kód 10 karakterből, kizárólag a következő számjegyekből és ékezet nélküli nagybetűkből áll: ABCDEFGHKMNPRSTUVWXYZ123456789, szóközt nem tartalmaz. A fenti példában bemutatott egyedi kód illusztráció, annak beküldéséért zeneszám nem vásárolható!

NÉGYJEGYŰ TELEFONSZÁM: 1784

A Visszajáró kuponon található egyedi kódot emelt díjas SMS-ben kell beküldeni a 1784-es négyjegyű telefonszámra. A négy számjegy elé nem kell beírni előhívót!

ZENELETÖLTÉSHEZ SZÜKSÉGES EGYEDI ZENEKÓD

Érvényes formátumban küldött emelt díjas SMS beérkezésének időpontja után a Szolgáltató válasz SMS-ben küldi meg, a Visszajáró Szolgáltatás igénybevétele során megvásárolt zeneszám letöltéséhez szükséges nyolcjegyű, egyedi zenekódot.


Az érvényesen beérkezett (nem nyert) emelt díjas SMS válasz-SMS üzenete zenekóddal: Köszönjük a vásárlást! Most nem nyert, de a megvásárolt zeneszámot letöltheti a www.visszajaro.hu oldalon ezzel az egyedi kóddal: G29PEKTT

Érvénytelen formátumban küldött emelt díjas SMS beérkezése esetén a Szolgáltató hibaüzenetet küld a Vásárlónak.

Az érvénytelen formátumban beérkezett emelt díjas SMS hibaüzenete zenekód nélkül: Ismeretlen kód, a beküldés érvénytelen. Infó: www.visszajaro.hu

Minden egyes zenekód csak egyszer érvényesíthető a Visszajáró Szolgáltatás során! További tudnivalók a zeneletöltésről az I. 8. pontban.

Már felhasznált emelt díjas SMS hibaüzenete zenekód nélkül: Ezt a kódot már felhasználták, a beküldése érvénytelen. Infó: www.visszajaro.hu

Az I. 7. pontban feltüntetett érvényes Nyereményjáték-időtartamának lezárulása után, de az érvényes zeneletöltési időtartamon belül, vagyis 2013. május 16. 00 óra 00 perc kezdetétől 2013. május 26. 00 óra 00 perc kezdetéig érkezett emelt díjas SMS beérkezése esetén a Szolgáltató hibaüzenetet küld a Vásárlónak.

A 2013. május 16. 00 óra 00 perc kezdetétől 2013. május 26. 00 óra 00 perc kezdetéig beérkezett emelt díjas SMS hibaüzenete zenekóddal: A nyereményjáték lezárult. A megvásárolt zeneszámot letöltheti a www.visszajaro.hu oldalon ezzel az egyedi kóddal: G29PEKTTA nyereményjáték lezárult. A megvásárolt zeneszámot

Minden válasz-SMS egyedi, nyolcjegyű zenekódot tartalmaz! A fenti példákban bemutatott zenekód illusztráció, azzal zeneszám nem tölthető le.

Az I. 7. pontban feltüntetett érvényes zeneletöltési időtartam előtt, vagyis 2013. április 16. 00 óra 00 perc kezdete előtt érkezett emelt díjas SMS beérkezése esetén a Szolgáltató hibaüzenetet küld a Vásárlónak (a meghosszabbított érvényességű lila Visszajáró kupon esetében 2013. március 16. 00 óra 00 perc kezdete előtt).

A 2013. április 16. 00 óra 00 perc kezdete előtt (a meghosszabbított érvényességű lila Visszajáró kupon esetében 2013. március 16. 00 óra 00 perc kezdete előtt) érvénytelen időpontban beérkezett emelt díjas SMS hibaüzenete zenekód nélkül: A szolgáltatás még nem indult el, a beküldés érvénytelen! Infó: www.visszajaro.hu

Az I. 7. pontban feltüntetett érvényes zeneletöltési időtartam lejárta után, vagyis 2013. május 26. 00 óra 00 perc kezdete után érkezett emelt díjas SMS beérkezése esetén a Szolgáltató hibaüzenetet küld a Vásárlónak.

A 2013. május 26. 00 óra 00 perc kezdete után, érvénytelen időpontban beérkezett emelt díjas SMS hibaüzenete zenekód nélkül: A Visszajáró szolgáltatás lezárult. Infó: www.visszajaro.hu

Az érvénytelen formátumú és érvénytelen időpontban, vagyis 2013. május 26. 00 óra 00 perc kezdete után beérkezett emelt díjas SMS beérkezése is emelt díjas mobilszolgáltatás igénybevételének minősül, így az emelt díjas SMS-t beküldő Vásárló a mobiltelefon-szolgáltató felé, a mobilszolgáltató által meghatározott és érvényben lévő díj fizetésére kötelezett (bruttó 305,- Ft/SMS)!

A Visszajáró Szolgáltatást Magyarország területén kívülről, roaming pozícióból nem lehet igénybe venni! A Visszajáró Szolgáltatás során a vezetékes vagy külföldi telefonszámról, internetes SMS-küldő felületről, illetve egyéb, a három magyarországi mobil operátor pre-paid vagy előfizetéses kártyáin kívül létező bármilyen egyedi megoldáson keresztül történő emelt díjas SMS beküldése érvénytelennek számít!

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Visszajáró Szolgáltatásból kizárja azt a Vásárlót, aki bármilyen csalást vagy hamisítást követ el.


A folytatáshoz és a teljes játékszabályzat megtekintéséhez kattintson ide »

 
 
 
 
 
 
 
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • Telenor